ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο δρ Άντονι Φάουτσι

ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο δρ Άντονι Φάουτσι

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε o κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος δρ Άντονι Φάουτσι και σύμβουλος της κυβέρνησης του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19, ανακοίνωσαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ.

Ο Φάουτσι έκανε ένα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας επίσης λάβει δύο αναμνηστικές δόσεις εμβολίου κατά της νόσου, έχει ήπια συμπτώματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE