Επική ανάρτηση Κοκκινόπουλου - Πώς απαντά στην Πισπιρίγκου όταν έλεγε «Θα το κάνω το έγκλημα»

Επική ανάρτηση Κοκκινόπουλου - Πώς απαντά στην Πισπιρίγκου όταν έλεγε «Θα το κάνω το έγκλημα»

Με την ανάρτησή της, τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζητούσε από τον σκηνοθέτη, όταν κάνει το έγκλημα να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή.

Σε μια επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα που βρίσκεται στη φυλακή, «απαντά», με μια επική ανάρτηση, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο σκηνοθέτης που έχει ταυτίσει το όνομά του με τον «Κόκκινο κύκλο» και τη «10η εντολή» τις σειρές που δραματοποιούσαν εγκλήματα.

Αφορμή στάθηκε μια παλαιότερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα social media, στην οποία έλεγε πως «θα το κάνει το έγκλημα» και την οποία αναπαρήγαγε γνωστή χιουμοριστική σελίδα στο Facebook.

Με την ανάρτησή της, τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζητούσε από τον σκηνοθέτη, όταν κάνει το έγκλημα να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή.

«Πες το κι έγινε»

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε η δημοσίευση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Πάνος Κοκκινόπουλος απάντησε: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο διάσημος σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία με την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με την υπογραφή του.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Panos Kokkinopoulos (@kokkinopoulospanos)

Πηγη: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE