Σύντομα οι Κύπριοι θα χρεώνονται ως τοπικές τις κλήσεις εξωτερικού

Σύντομα οι Κύπριοι θα χρεώνονται ως τοπικές τις κλήσεις εξωτερικού

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και σας απασχόλησε το ζήτημα υπέρογκών χρεώσεων περιαγωγής (roaming);

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει την λύση στο πρόβλημα σας, αφού την Τρίτη (30/06) αποφασίστηκε και επίσημα από τα 28 κράτη μέλη ότι καταργούνται από την 15η Ιουλίου 2017 οι χρεώσεις για όσους ταξιδεύουν εντός Ευρώπης.

Μετά από μήνες συζητήσεων η συμφωνία επήλθε εις πέρας και με βάση την συμφωνία όλες οι εταιρίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης από τώρα και στο εξής δεν θα μπορούν να μπλοκάρουν της υπηρεσίες τους.

 Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αρχικά είχε εισηγηθεί όπως ο περιορισμός του internet εφαρμοστεί από το 2016 , αλλά τα κράτη μέλη διαφώνησαν και τελικά οι 2 πλευρές συμφώνησαν για τον Ιούνιο του 2017.

Η συμφωνία στην ουσία σημαίνει ότι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους σε όλες της χώρες εντός Ε.Ε και να χρεώνονται, όπως θα χρεώνονταν στις χώρες τους.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE