Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λεμεσό: Κατασβέστηκε - Δυο άτομα με ειδικές ανάγκες σε ασθενοφόρο

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λεμεσό: Κατασβέστηκε - Δυο άτομα με ειδικές ανάγκες σε ασθενοφόρο

Αισιο τέλος με την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ,Αντρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυόροφο κτίριο στη Λεμεσό ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα.

 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον ισόγειο και ημιυπόγειο χώρο σε άχρηστα υλικά. Μετά απο επιχείρηση της Πυροσβεστικής κατασβέστηκε χώρις να επεκταθεί σε άλλο όροφο

Καπνοί και θερμά αέρια επηρέασαν τους ενοίκους, ενώ στήθηκε επιχείρηση και έγινε εκκένωση δεκάδων ατόμων από το κτίριο όπου οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο.

Σε δύο περιπτώσεις άτομα με ειδικές ανάγκες από τον 4ο και 6ο όροφο αφού έτυχαν των Α' Βοηθειών από τους πυροσβέστες επί τόπου με παροχή οξυγόνου οδηγήθηκαν και παραδόθηκαν σε Ασθενοφόρα τα οποία κλήθηκαν στο περιστατικό.

Επιπρόσθετα αλλά άτομα τα οποία επηρεάστηκαν από τους καπνούς τους παρέχονται μετά την εκκένωση Α' Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE