Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε λουόμενος μετά από τραυματισμό του, το απόγευμα της Δευτέρας, στα βράχια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, λόγω της θαλασσοταραχής, τα κύματα στην θαλάσσια περιοχή των Τάφων των Βασιλέων φέρεται να παρέσυραν τον λουόμενο με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί ελαφρά.

Με την βοήθεια άλλων λουόμενων και του ναυαγοσώστη, ο λουόμενος  ανασύρθηκε στην ακτή όπου παραλήφθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE