Πάτρα - Νέες εξελίξεις: Mπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα - Νέες εξελίξεις: Mπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ αναμένονται τα πορίσματα, για το θάνατο των άλλων δυο παιδιών. Ωστόσο, στο κάδρο των αρχών μπαίνουν και συγγενείς της κατηγορουμένης, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Στο φάκελο καταθέσεις συγγενών της Πισπιρίγκου

O κύκλος των ερευνών για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών, της Ίριδας και Μαλένας ετοιμάζεται να κλείσει. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών θα συμπεριλάβουν στο φάκελο καταθέσεις από τους συγγενείς της 33χρονης κατηγορούμενης, αλλά και φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, που είτε ήταν παρόντες σε κάποιο περιστατικό - όπως για παράδειγμα η αδελφή της Ρούλας στο θάνατο της μικρής Ίριδας - είτε μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε, σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας, στην οδό Μπιζανίου.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές αρχές, έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν και τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE