Ξεψύχησε 59χρονος στην άσφαλτο – Τον παρέσυρε όχημα που εγκατέλειψε τη σκηνή – Ψάχνει μάρτυρες η Αστυνομία

Ξεψύχησε 59χρονος στην άσφαλτο – Τον παρέσυρε όχημα που εγκατέλειψε τη σκηνή – Ψάχνει μάρτυρες η Αστυνομία

Γύρω στις 10.55 χθες Κυριακή βράδυ, αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον πεζό MERAB MAGLAKELIDZE 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε το δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είναι αγνώστων στοιχείων, εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου στο τηλέφωνο 26-806112 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.