Τα ήπιαν και έπιασαν τιμόνι: Δυο τροχαία στην Αγια Νάπα

Τα ήπιαν και έπιασαν τιμόνι: Δυο τροχαία στην Αγια Νάπα

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν χθες με μεγάλο ποσοστό αλκοόλης, μετά από αντίστοιχες οδικές συγκρούσεις (δεν υπήρξαν τραυματισμοί) που σημειώθηκαν στην Αγία Νάπα.

Η πρώτη οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ, με τον 43χρονο οδηγό του οχήματος να υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 166μg αντί 22μg.

Η δεύτερη οδική σύγκρουση, σημειώθηκε τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με τη 26χρονη οδηγό του οχήματος, να υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 80 μg αντί 22μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.