Μετά τον Βέργα ο Πατσαλίδης; Αντιμέτωπος με 15 κατηγορίες ο Οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Πάφου

Μετά τον Βέργα ο Πατσαλίδης; Αντιμέτωπος με 15 κατηγορίες  ο Οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Πάφου

Παρά την απόφαση για να καταχωρηθεί σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου από τη Νομική υπηρεσία το κατηγορητήριο εναντίον του Οικονομικού Διευθυντή του Δήμου Πάφου Δημήτρη Πατσαλίδη, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φάκελος της υπόθεσης έχει συμπληρωθεί και το κατηγορητήριο  το οποίο περιλαμβάνει δεκαπέντε κατηγορίες εναντίον του Οικονομικού Διευθυντή αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο.

Ο Οικονομικός  Διευθυντής του Δήμου Πάφου Δημήτρης Πατσαλίδης τέθηκε από τα τέλη Μαΐου σε τρίμηνη διαθεσιμότητα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Εναντίον του Πατσαλίδη αναμένεται να απαγγελθούν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας δεκαπέντε κατηγορίες που αφορούν δεκασμό δημόσιου λειτουργού, δωροληψία, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ενοικιαστής δημοτικού υποστατικού κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου Πάφου του ζήτησε το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ για να διευθετήσει προς όφελος του διαφορά που είχε με την Τοπική Αρχή .

Η διαφορά προέκυψε όταν ο ίδιος επωμίστηκε το κόστος εργασιών ανακαίνισης του συγκεκριμένου υποστατικού προκειμένου να αποκόψουν τα χρήματα που δαπάνησε από το ενοίκιο, αλλά αργότερα η Τοπική Αρχή φαίνεται να υπαναχώρησε από τη συμφωνία αυτή.

Σε ανάλογη καταγγελία προχώρησε και ο Οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Πάφου, κατηγορώντας τον ενοικιαστή ότι τον εκβίαζε και του ζητούσε χρήματα, καταγγελία που ωστόσο όπως φάνηκε από τις ανακριτικές εξετάσεις δεν είχε βάση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή και Ταμία του Δήμου Πάφου ασκεί εδώ και ένα περίπου μήνα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE