Παίρνει θέση η Ελεγκτική Υπηρεσία για τη φωτιά στο Μαρί: «Είχαμε επισημάνει τους περιβαλλοντικούς κινδύνους»

Παίρνει θέση η Ελεγκτική Υπηρεσία για τη φωτιά στο Μαρί: «Είχαμε επισημάνει τους περιβαλλοντικούς κινδύνους»

Μια μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε σκουπιδότοπο στο Μαρί σε παλιά ελαστικά.

Με ανάρτηση της η Ελεγκτική Υπηρεσία αναφέρει πως είχε επισημάνει τους περιβαλλοντικούς κινδύνους από τη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων ελαστικών στην ευρύτερη περιοχή Βασιλικού, τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι «εισπράττουν τέλη για να διαχειρίζονται τα ελαστικά».

Στην ίδια ανάρτηση τονίζει ότι είχε προηγηθεί ξανά πυρκαγιά από ελαστικά στην ίδια περιοχή.

Όπως αναφέρει, στην ίδια περιοχή είχε προηγηθεί ξανά πυρκαγιά από ελαστικά.

Μέσα απο την ανάρτηση η Ε.Υπηρεσία παραθέτει την ειδική έκθεση που είχε ετοιμάσει σε σχέση με την διαχείριση αποβλήτων ελαστικών οχημάτων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE