«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) μετά από πληροφορία για μεγάλη Πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και ενισχύονται με άλλα 2 από Λάρνακα και Λεμεσό.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και  Διευθυντής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας.

"Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει όλες τις Κρατικές Υπηρεσίες για να λάβουν δράση στη βάση των καθηκόντων τους", είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.