Τους «τσάκωσαν» φορτωμένους με ναρκωτικά στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Τους «τσάκωσαν» φορτωμένους με ναρκωτικά στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της Υπηρεσίας ανέκοψαν γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος, με συνοδηγό και συνεπιβάτη άλλους δύο νεαρούς, ηλικίας 21 και 20 ετών.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου οδηγού, ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 44 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 65 γραμμαρίων, ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 23 γραμμαρίων, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους 5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, και το χρηματικό ποσό των 5,910 ευρώ.

Την ίδια ώρα, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην κατοχή του 21χρονου συνοδηγού, ποσότητα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους 3 γραμμαρίων, και ποσότητα άσπρης σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ.

Οι δύο 21χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στη συνέχεια συνελήφθησαν και με δικαστικά εντάλματα, ενώ με δικαστικό ένταλμα συνελήφθη και ο 20χρονος συνεπιβάτης στο όχημα. Οι τρεις τους τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE