«Άκουσε» την ποινή του 24χρονος - Φυλάκιση επτά ετών για αδικήματα βιασμού και κλοπής  

«Άκουσε» την ποινή του 24χρονος - Φυλάκιση επτά ετών για αδικήματα βιασμού και κλοπής   

Ποινές φυλάκισης μέχρι επτά ετών, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, την Παρασκευή, σε άντρα, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία για αδικήματα βιασμού, παράνομης εισόδου σε οικία, κλοπής και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Θύμα ήταν 50χρονη η οποία ζει και εργάζεται στην Κύπρο τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν, οι ποινές των αδικημάτων θα είναι συντρέχουσες μεταξύ τους, θα εκτιθούν όμως μετά την πενταετή ποινή φυλάκισης που ήδη εκτίει ο καταδικασθέντας για άλλη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE