Δεκαπέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες στη Νότια Αφρική σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Δεκαπέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες στη Νότια Αφρική σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 37 τραυματίστηκαν την Παρασκευή όταν ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Αφρικής, κοντά στην πρωτεύουσα Πρετόρια, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

«Ο αριθμός των νεκρών είναι τώρα 15 και 37 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ορισμένοι από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών Τάμπο Τσιαρλς Μαμπάσο.

Το ατύχημα συνέβη πριν τα ξημερώματα και κλήθηκαν σωστικά συνεργεία στις 05:05.

Ο Μαμπάσο είπε ότι πολλοί άνθρωποι ήταν εγκλωβισμένοι όταν έφτασαν στη σκηνή τα σωστικά συνεργεία.

Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE