Τραγωδία σε λίμνη: Πνίγηκαν ΑμεΑ «που ήταν δεμένα σε αναπηρικά αμαξίδια» στη Βρετανία

Τραγωδία σε λίμνη: Πνίγηκαν ΑμεΑ «που ήταν δεμένα σε αναπηρικά αμαξίδια» στη Βρετανία

H περίεργη υπόθεση που ερευνάται από τις Αρχές.Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για μία πραγματική τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην λίμνη Roadford της Βρετανίας.

Την Τετάρτη, ένα σκάφος ανατράπηκε με έξι άτομα. Τέσσερα διασώθηκαν και, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες ακόμα και με drone, βρέθηκαν δύο πτώματα.

Τι συνέβη
Σύμφωνα με τη Mirror, όταν η Υπηρεσία Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων (MAIB) ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ανέφερε ότι το μηχανοκίνητο σκάφος μετέφερε δύο ΑμεΑ.

Πριν τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων, η ανακοίνωση της MIAB έγραφε πως «το σκάφος μετέφερε έξι επιβαίνοντες, τέσσερις έχουν διασωθεί, αλλά δύο άτομα με αναπηρία εξακολουθούν να αγνοούνται.»

Παράλληλα, διατυπώθηκε πως τα δύο άτομα ήταν δεμένα σε αναπηρικά αμαξίδια στο σκάφος που ανατράπηκε. «Αυτή είναι μια δουλειά ανάκτησης για τους δύτες της αστυνομίας. Δεν είχαν καμία πιθανότητα» επιβίωσης, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οδυνηρό περιστατικό
Ο επικεφαλής επιθεωρητής Dan Evans δήλωσε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά οδυνηρό περιστατικό και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους εμπλεκόμενους και τους οικείους τους, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για να προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη όπου μπορούμε.

«Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό εντοπισμό των δύο ατόμων που παρέμεναν αγνοούμενα».

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE