Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Παράνομη επίσκεψη στην περιοχή της κατεχόμενης Λαπήθου και συγκεκριμένα μεταξύ Βασίλειας και Φτέριχας, θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσολου την Κυριακή, 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Κίπιρις ποστασί, σχετική αφίσα έχει βγάλει ο «δήμος» Λαπήθου, καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει εκεί.

H Γενί Ντουζέν έγραψε στην ιστοσελίδα της χθες βράδυ ότι ο κ. Τσαβούσογλου θα φθάσει το Σαββατοκύριακο στην κατεχόμενη Κύπρο για να συναντήσει «αξιωματούχους» της «κυβέρνησης» και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ εντάσσεται σε μια στρατηγική αντιμετώπισης των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το οικονομικό πρωτόκολλο.

Να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται στα κατεχόμενα αντιπροσωπεία από την Τουρκία, η οποία σήμερα και αύριο θα συζητήσει θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο, όπως ανακοίνωσε χθες ο «υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ», Χουσείν Αμτζιάογλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE