ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από επίθεση νεαρού εναντίον συναδέλφων του σε εργοστάσιο - Άνοιξε πυρ

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από επίθεση νεαρού εναντίον συναδέλφων του σε εργοστάσιο - Άνοιξε πυρ

Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του σε βιομηχανία στο βόρειο τμήμα της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ χθες Πέμπτη, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά έναν τέταρτο, προτού συλληφθεί έπειτα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Ο 23χρονος δράστης -η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε το όνομά του- τραυματίστηκε από τα πυρά πολιτειακού αστυνομικού καθώς προσπαθούσε να διαφύγει με αυτοκίνητο, ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Ουάσινγκτον, ο Ντάγκλας Μάλεντορ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο ύποπτος και ο αστυνομικός διακομίστηκαν σε τοπικό νοσοκομείο καθώς έφεραν τραύματα από σφαίρες μετά το νέο mass shooting -επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών- που προστέθηκε στη σειρά των πρόσφατων τραγωδιών του είδους.

Ο σερίφης Μάλεντορ απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις περιστάσεις του συμβάντος ή τα κίνητρα του δράστη. Είπε ότι τόσο ο νεαρός, όσο και τα θύματα εργάζονταν στην εταιρεία Columbia Machine, στην πόλη Σμίθσμπεργκ, στα όρια της πολιτείας με την Πενσιλβάνια. Διευκρίνισε πως ο δράστης χρησιμοποίησε ημιαυτόματο πιστόλι.

Εκπρόσωπος της βιομηχανίας περιορίστηκε να πει πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνά τους.

Η επίθεση στο Μέριλαντ διαπράχθηκε την ώρα που συνεχίζεται ο δημόσιος διάλογος για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, έπειτα από τις πολύνεκρες επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ, σε πρωτοβάθμιο σχολείο και σε νοσοκομείο μέσα σε μερικές ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ. Το Ισραήλ πραγματοποίησε τις απειλές του και βομβάρδισε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης. Η απάντηση του Ιράν δεν άργησε να έρθει. Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε μια επιχείρηση που η Τεχεράνη ονόμασε: «Αληθινή Υπόσχεση 3». Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE