Συντονισμένες επιχειρήσεις κατά της παράνομης εργοδότησης - «Τσάκωσαν» και συνέλαβαν 2 πρόσωπα

Συντονισμένες επιχειρήσεις κατά της παράνομης εργοδότησης - «Τσάκωσαν» και συνέλαβαν 2 πρόσωπα

Συντονισμένες επιχειρήσεις κατά της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης απασχόλησης.

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, και της παράνομης απασχόλησης, έδωσαν τα μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε υποστατικό που βρίσκεται σε περιοχή του Παραλιμνίου, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, να εργάζεται χωρίς την άδεια του λειτουργού μετανάστευσης (Παράνομη παραμονή), με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο εργοδότης του πιο πάνω προσώπου, κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, για τα περαιτέρω.

Επίσης, σε έλεγχο που έγινε σήμερα το πρωί σε υποστατικό στη Λεμεσό, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, να εργάζεται παράνομα.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο.

Ο εργοδότης του πιο πάνω προσώπου, κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τους Αστυνομικούς Σταθμούς Παραλιμνίου και Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE