Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Η απίστευτη περιπέτεια που βιώνει η γνωστή δημοσιογράφος...

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση έχει έρθει η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα, από την εφημερίδα Espresso. Η δημοσιογράφος χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ, μετά από μήνυση για θέμα που η ίδια δεν έγραψε ποτέ.

Η Γιούλη Σταρίδα, καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιέγραψε πώς από ένα λάθος που έγινε στο ατελιέ μπήκε το όνομα της κάτω από ένα άρθρο που έγραψε κάποιος άλλος και όταν στην πορεία έγινε αγωγή, δικάστηκε ερήμην.

 

Το πατρικό σπίτι της δημοσιογράφου βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 6 Ιουλίου.

Πηγη: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE