Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Η απίστευτη περιπέτεια που βιώνει η γνωστή δημοσιογράφος...

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση έχει έρθει η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα, από την εφημερίδα Espresso. Η δημοσιογράφος χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ, μετά από μήνυση για θέμα που η ίδια δεν έγραψε ποτέ.

Η Γιούλη Σταρίδα, καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιέγραψε πώς από ένα λάθος που έγινε στο ατελιέ μπήκε το όνομα της κάτω από ένα άρθρο που έγραψε κάποιος άλλος και όταν στην πορεία έγινε αγωγή, δικάστηκε ερήμην.

 

Το πατρικό σπίτι της δημοσιογράφου βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 6 Ιουλίου.

Πηγη: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.