Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»

"Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές", λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή.

«15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές, αλλά πραγματικά μόνο χαμόγελο. Τα καλά κρατάω πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ερώτηση για το αν της έγινε πρόταση για το Love Island, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.