Περιμένει απο Ιανουάριο να εξεταστεί η αίτηση του για επίδομα ασθενείας - «Να πάω να κλέψω για να ζήσω;»

Περιμένει απο Ιανουάριο να εξεταστεί η αίτηση του για επίδομα ασθενείας - «Να πάω να κλέψω για να ζήσω;»

Περιμένει την καταβολή του ποσού, απο τις 25 Ιανουαρίου όπου συμπλήρωσε την αίτηση για επίδομα ασθενείας, πολίτης ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Παρότι εδω και καιρό προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς και το Υπουργείο Εργασίας, εντουτοις οι κλήσεις παραμένουν αναπάντητες.

Σε ανάρτηση του αναφέρει τα πιο κάτω:

Μετα απο επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδας μας με τον εν λόγω πολίτη, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 25 Ιανουαρίου, ενω 30 Ιανουαρίου συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτηση του για επίδομα ασθενείας.

Οπως αναφέρει για άγνωστο λόγο η αίτηση του ακόμα δεν έχει εξεταστεί, ενώ κανείς δεν απαντά τα τηλέφωνα να του εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες απο πολίτες για αναπάντητες κλήσεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μη γνωρίζουν πως θα επιλύσουν θέματα που τους αφορούν άμεσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE