Κατηγορήθηκαν υπάλληλος και ιδιοκτήτης καταστήματος για παράνομη εργασία στη Λάρνακα

Κατηγορήθηκαν υπάλληλος και ιδιοκτήτης καταστήματος για παράνομη εργασία στη Λάρνακα

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λάρνακας. Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 σήμερα το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Λάρνακας, μετά από πληροφορία, διενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα στην πόλη Λάρνακας, όπου εντόπισαν άντρα ηλικίας 24 ετών, υπήκοο τρίτης χώρας, να εργάζεται στο υποστατικό παράνομα, παραβιάζοντας την άδεια προσωρινής παραμονής του στη Δημοκρατία.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων τα μέλη της ΥΑΜ προχώρησαν στη σύλληψη του 24χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου ακολούθως κλήθηκε και μετέβη και ο 34χρονος εργοδότης του. Αφού οι δύο τους ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς, αποδεσμεύτηκαν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE