Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της ΣΕΚ ως ένδειξη τιμής προς τη Ζέτα

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της ΣΕΚ ως ένδειξη τιμής προς τη Ζέτα

Σειρά αποφάσεων έλαβε η ΣΕΚ ως ένδειξη τιμής προς την Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΕΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου και τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια της.

Αναφέρει ότι η Γενική Γραμματεία της ΣΕΚ σε έκτακτη συνεδρίαση της έχει αποφασίσει ως ένδειξη τιμής προς την εκλιπούσα όπως οι σημαίες της ΣΕΚ παγκύπρια κυματίζουν μεσίστιες από χθες μέχρι την μέρα της ταφής της.

Επίσης, η Γενική Γραμματεία της ΣΕΚ θα υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 10.00π.μ, θα παραστεί στην κηδεία, θα καταθέσει στεφάνι και εις μνήμη της θα γίνει εισφορά στο Συμβούλιο Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής «ΦΩΝΗ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE