«Να πάω να κλέψω για να ζήσω;» - Αγανακτισμένος πολίτης για την αίτηση επιδόματος ασθενείας του

 «Να πάω να κλέψω για να ζήσω;» - Αγανακτισμένος πολίτης για την αίτηση επιδόματος ασθενείας του

Καταγγελία από πολίτη προς το Υπ. Εργασίας για αναπάντητες κλήσεις.

Πολίτης καταγγέλει στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ στο Facebook, ότι παίρνει τηλέφωνα στο Υπ. Εργασίας και δεν του απαντά κανένας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως έκανε αίτηση για επίδομα ασθενείας στις 25 Ιανουαρίου 2022 η οποία ακόμα δεν εξετάστηκε και εκτός αυτού δεν του απαντούν τα τηλέφωνα για να ξέρει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση.

Στη συνέχεια δήλωσε πως του απάντησαν μια φορά τα τηλέφωνα και του έδωσαν άλλο τηλέφωνο για να πάρει. Όταν αυτός ρώτησε αν θα έχει κάποιον να του απαντήσει αυτή του είπε «εν έχουμε κύριε, μόνο εγώ απαντώ».

Και διερωτάται ο πολίτης, «τι πρέπει να κάμω εγώ»; «Να πάω να κλέψω»; «πώς μπορεί να ζήσει μια οικογένεια με δύο μωρά τριών και ενός με ένα μισθό 1100 ευρώ για 5 μήνες»;

Καταληκτικά δήλωσε αγανακτισμένος, «Τίποτε δεν δουλεύκει σωστά μες τούντον τόπο».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE