Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο χαζομπαμπά: Παιχνίδια με τον γιο του στη Μύκονο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο χαζομπαμπά: Παιχνίδια με τον γιο του στη Μύκονο

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα αγοράκια και αυτή την περίοδο βρίσκεται με την οικογένειά του στη Μύκονο.

Ο Greek Freak είναι χαζομπαμπάς κάτι που φαίνεται στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Ο περσινός πρωταθλητής και MVP του ΝΒΑ, εντοπίστηκε από την κάμερα να απολαμβάνει την βόλτα του στο Παλιό Λιμάνι.

Ο Γιάννης δεν αποχωρίστηκε στιγμή τον γιο του Liam τον οποίο κρατούσε αγκαλιά και πότε τον σήκωνε στον αέρα με το ένα χέρι και πότε τον έβαζε στους ώμους του. Δίπλα του η αγαπημένη σύζυγος Mariah έσερνε το καρότσι με τον 6 μηνών Maverick Shai.

Ο διεθνής μπασκετμπoλίστας έχει αποκτήσει με την σύντροφό του δύο αγόρια και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές η οικογένειά του είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ζωή του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE