Αγωγή από την Τουρκία ενάντια τ/κ συνδικαλιστή για άρθρο του στην Αβρούπα

Αγωγή από την Τουρκία ενάντια τ/κ συνδικαλιστή για άρθρο του στην Αβρούπα

Ο επικεφαλής της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή ηλεκτρισμού», Κουμπιλάι Όζκιρατς αντιμετωπίζει κατηγορίες από το 26ο Πρωτοδικείο Ποινικών Υποθέσεων της Άγκυρας στη βάση του ότι προσέλαβε σοβαρά τον πρώην Πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Ισμαήλ Καχραμάν, σε άρθρο του στην στήλη του «Σκηνές από την Τουρκία» στην εφημερίδα Αβρούπα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στην χθεσινή έκδοσή της η εφημερίδα γράφει ότι οι αναφορές Όζκιρατς θεωρήθηκαν προσβλητικές από το γραφείο του εισαγγελέα στην Τουρκία και ότι ο ίδιος ο Όζκιρατς χαρακτηρίστηκε «άτομο αγενές, χωρίς θρησκευτική ανοχή, με θρησκευτικό φανατισμό».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE