Οριζόντια ανάκληση αδειών οδήγησης για άτομα με ψυχικά προβλήματα

Οριζόντια ανάκληση αδειών οδήγησης για άτομα με ψυχικά προβλήματα

Για τους στρατιώτες που λαμβάνουν αναστολή από τον στρατό για λόγο ψυχικής υγείας ή άλλο λόγο που τους αποτρέπει από το να οδηγούν, ενημερώνεται άμεσα το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) από το Υπουργείο Άμυνας και δεν μπορούν να πάρουν άδεια ή αν έχουν ανακαλείται.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Μέρα Μεσημέρι», ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, στόχος είναι αυτή η διαδικασία αυτή να γίνει οριζόντια για όλους όσοι περάσουν από ιατροσυμβούλιο και πάρουν πιστοποιητικό ότι έχουν ψυχικά προβλήματα και δεν μπορούν να οδηγούν θα γίνει διασταύρωση των στοιχείων με το ΤΟΜ και όλοι τους θα πάρουν επιστολές είτε για να κάνουν επανεξέταση και να κρατήσουν την άδειά τους ή αν θέλουν αν συνεχίσουν να παίρνουν επιδόματα να το πράξουν αλλά χωρίς να έχουν άδεια.

«Δεν μπορείς να έχεις πιστοποιητικό για ψυχιατρικά προβλήματα και να είσαι επικίνδυνος για το οδικό δίκτυο και να υπάρχει η άδειά σου σε ισχύ», κατέληξε ο Γιάννης Καρούσος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.