Συνεχίζεται η διαμάχη για δηλώσεις Αβέρωφ: «Ο Μακάριος ήταν ο ηγέτης του ‘60 και του ‘70»

Συνεχίζεται η διαμάχη για δηλώσεις Αβέρωφ: «Ο Μακάριος ήταν ο ηγέτης του ‘60 και του ‘70»

«Ο Μακάριος ήταν ο ηγέτης του ‘60 και του ‘70», σημειώνει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή του ως απάντηση στο ΑΚΕΛ.

«Σήμερα η κοινωνία μας χρειάζεται περισσότερη συλλογικότητα και σύγχρονες προτάσεις για να πάει η πατρίδα μας μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρίσκονται ξεκάθαρα στην πλευρά της επόμενης μέρας και όχι της προηγούμενης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά, σχολιάζοντας χθεσινές τοποθετήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε «ο Πρόεδρος του Συναγερμού επιτέθηκε χθες στον αείμνηστο Πρόεδρο Μακάριο, αναφερόμενος σε ''μακαριακές μεθόδους, νοοτροπίες και πρακτικές''. Με άλλα λόγια, ο Αβέρωφ Νεοφύτου επαναφέρει τον μύθο της ΕΟΚΑ Β΄ ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος Μακάριος ήταν δικτάτορας και για αυτό διέπραξαν το πραξικόπημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE