Λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ της ΑΗΚ που βανδάλισαν άγνωστοι στη Λεμεσό

Λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ της ΑΗΚ που βανδάλισαν άγνωστοι στη Λεμεσό

Κακόβουλες ζημιές και βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου της ΑΗΚ, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, οι ζημιές και οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στις 3 τα ξημερώματα και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία για διερεύνηση του περιστατικού.

Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να επαναλειτουργήσει το ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου τη Δευτέρα και να μην υπάρξει οποιαδήποτε ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έγραψαν με κίτρινο σπρέι «Όχι στην ακρίβεια» και έσπασαν τη γυάλινη είσοδο του ΚΕΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE