Τα ψάλλει ο Νικόλας στον Αβέρωφ: «Παντελώς ατυχείς» οι δηλώσεις του για Μακάριο

Τα ψάλλει ο Νικόλας στον Αβέρωφ: «Παντελώς ατυχείς» οι δηλώσεις του για Μακάριο

«Παντελώς ατυχείς» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ για τις «μεθόδους» του Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου.

Ο κ. Νεοφύτου, σχολιάζοντας συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’ σε εφημερίδα, είπε τα εξής: «Ο Αρχιεπίσκοπος είναι συνάμα και πολίτης Κυπριακής Δημοκρατίας. Και ως πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει το κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Σημειώσαμε που αναφέρθηκε στις Μακαριακές μεθόδους, νοοτροπίες και πρακτικές. Μας παρέπεμψε σε εκείνη την περίοδο. Θέλω να σημειώσω κάτι. Ο λόγος που δημιουργήθηκε ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι για να είναι απέναντι από τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές».

Σχολιάζοντας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί τη μνήμη του Εθνάρχη Μακαρίου, ανεξαρτήτως του αν διαφωνεί με τα όσα παραπλανητικά αναφέρει ο ‘Πολίτης' για την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου. Πάντως, άλλα έλεγε όταν ήταν ομιλητής στο μνημόσυνο του Μακαρίου…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει την Κυριακή, 4 Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ και ακολούθως στη Ραμάλα, για επαφές με την ανώτατη πολιτική ηγεσία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης εργασίας.