Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Όπως σημειώνει το ΔΗΣΥ «Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που φτωχοποίησαν την Κύπρο. Ήταν το ΑΚΕΛ. Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που γέμισαν την Κύπρο με κοινωνικά παντοπωλεία. Ήταν το ΑΚΕΛ.
Λένε για επιστροφή στην προοδευτική αλλαγή αλλά τι εννοούν; Επιστροφή στην ανεργία και στις κλειστές επιχειρήσεις όπως τα ζήσαμε επί των ημερών τους;
Αλλά και στο εθνικό μας θέμα, εάν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η κυβέρνηση έφερε το τέλμα, γιατί επέλεξαν ως υποψήφιό τον διαπραγματευτή και δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας; Κάποιον που δεν διαφώνησε ποτέ με τους χειρισμούς του Νίκου Αναστασιάδη;
Τα όσα ο κ. Στεφάνου δηλώνει επιβεβαιώνουν ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι να παραμείνει η χώρα σε σταθερή πορεία. Όχι με λαϊκισμό αλλά με σοβαρότητα και αξιόπιστες πολιτικές που θα οδηγήσουν τη χώρα μπροστά. Για την Κύπρο του αύριο».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




