Στη Σρι Λάνκα καθηλώθηκε αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot

Στη Σρι Λάνκα καθηλώθηκε αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot

Δικαστήριο στη Σρι Λάνκα συνέλαβε ένα αεροσκάφος Airbus A330 της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot και του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν αιτήματος της ιρλανδικής εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης Celestial Aviation Trading Limited. Η ιστοσελίδα της Aeroflot αναφέρει ότι η πτήση από το Κολόμπο προς τη Μόσχα ακυρώθηκε. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για το πρωί της 2ας Ιουνίου, αλλά αργότερα αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την Airfleets, το αεροσκάφος της Aeroflot που συνελήφθη είχε καταχωρηθεί στο ρωσικό νηολόγιο αεροσκαφών στα τέλη Απριλίου μετά την επιβολή των δυτικών κυρώσεων, ενώ προηγουμένως είχε νηολογηθεί στις Βερμούδες.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE