Στη Σρι Λάνκα καθηλώθηκε αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot

Στη Σρι Λάνκα καθηλώθηκε αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot

Δικαστήριο στη Σρι Λάνκα συνέλαβε ένα αεροσκάφος Airbus A330 της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot και του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν αιτήματος της ιρλανδικής εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης Celestial Aviation Trading Limited. Η ιστοσελίδα της Aeroflot αναφέρει ότι η πτήση από το Κολόμπο προς τη Μόσχα ακυρώθηκε. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για το πρωί της 2ας Ιουνίου, αλλά αργότερα αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την Airfleets, το αεροσκάφος της Aeroflot που συνελήφθη είχε καταχωρηθεί στο ρωσικό νηολόγιο αεροσκαφών στα τέλη Απριλίου μετά την επιβολή των δυτικών κυρώσεων, ενώ προηγουμένως είχε νηολογηθεί στις Βερμούδες.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE