Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην επαρχία Λευκωσίας

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην επαρχία Λευκωσίας

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 19:20 σε περιοχή της κοινότητας Κατύδατα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 20:00 αφού έκαψε έκταση 2 δεκαρίων καλυμμένη με καλαμιώνες και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE