Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Επτά νέες υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, 10 πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ ένα διάταγμα αποκλεισμού εκδόθηκε στην Πάφο, τον Μάιο, ως αποτέλεσμα των ερευνών του κλιμακίου της Αστυνομίας Πάφου για τη Βία στην Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά τον Μάιο έχουν διερευνηθεί από το κλιμάκιο στην Αστυνομία Πάφου 7 υποθέσεις.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είπε ο κ. Νικολάου καταχωρήθηκαν 7 νέες υποθέσεις αλλά και άλλες 2 που εκκρεμούσαν.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η συνεργασία της Αστυνομίας με τις άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται με σκοπό την παροχή βοήθειας και εξεύρεση προσωρινής κατοικίας στα θύματα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE