Έρευνα – σοκ: 8 στους 10 διανομείς τσιμπάνε λίγο από το φαγητό των πελατών πριν το παραδώσουν

Έρευνα – σοκ: 8 στους 10 διανομείς τσιμπάνε λίγο από το φαγητό των πελατών πριν το παραδώσουν

Η έρευνα δείχνει ότι 8 στους 10 ντελιβεράδες που φέρνουν φαγητό στο σπίτι, προηγουμένως το έχουν ανοίξει και με τα χέρια τους έχουν τσιμπήσει και δοκιμάσει. Και ύστερα το τρώμε εμείς.

Ευτυχώς αυτή η έρευνα δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία. Το δείγμα δεν ήταν και μικρό. Ήταν 500 διανομείς φαγητού και έγινε από την εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner».

Κοτομπουκιές

Εάν έχετε παραγγείλει sushi, σαλάτες, πίτσα είστε από τους τυχερούς. Εάν όμως έχετε παραγγείλει κοτομπουκιές ή οποιοδήποτε άλλο φαγητό συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες, μάλλον δεν είστε.

Στην Βρετανική έρευνα (το επαναλαμβάνουμε) 8 στους 10 ντελιβεράδες θα φάνε μια κοτομπουκιά ενώ ίδιο είναι και το ποσοστό όσων θα φάνε και μερικές πατατούλες από κάποιο άλλο φαγητό. Θα ανοίξουν το κουτί, θα τσιμπήσουν και μετά θα το ξανακλείσουν. Ύστερα θα παραδώσουν την παραγγελία.

Άλλες συνήθειες

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι ένας στους 10 διανομείς φαγητού, μόλις παραδώσει την παραγγελία ζητάει από τον πελάτη εάν μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού του.

Το 23% των ντελιβεράδων, τους αρέσει να εκνευρίζουν τους πελάτες και για το λόγο αυτό τα στραπατσάρουν, ενώ το 17% διακατέχονται από απλή περιέργεια και ανοίγουν το κουτί, βλέπουν το φαγητό και μετά το ξανακλείνουν.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE