Αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του ο 31χρονος για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του ο 31χρονος για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε την 8η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας στην οποία κατηγορούμενος είναι άνδρας ηλικίας 31 ετών σε υπόθεση που αφορά τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, ο 31χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της οχλαγωγίας, στην οποία απάντησε μη παραδοχή. Το Δικαστήριο όρισε την 8η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ ανανέωσε το διάταγμα αποκλεισμού του 31χρονου από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου μέχρι τότε».

Επίσης ο «κατηγορούμενος υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του και το Δικαστήριο όρισε την 2α Ιουνίου ως ημερομηνία για τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την Παρασκευή 6 Μαΐου στο ΤΑΕ Λάρνακας και φέρεται να ανέφερε ότι ήταν ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE