Ρεσιτάλ Τατάρ: «Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Ρεσιτάλ Τατάρ: «Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Στον ισχυρισμό ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο», προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, συμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Βατάν» γράφει ότι ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κτηματομεσιτών Μερσίνας, Σινάν Τζάνπολατ, τον πρόεδρο της τουρκοκυπριακής ένωσης κτηματομεσιτών, Χασάν Σουνγκιούρ και τον αντιπρόεδρο της IREC California, Orr Olson.

Υποστηρίζοντας ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου και ότι επισκέπτονται το νησί τουρίστες από διάφορες χώρες, ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «να τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο».

Εξάλλου, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ισότητας Τουρκίας (ΤΙΗΕΚ), Δρ Μουχαρρέμ Κιλίτς και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα.

Στις δηλώσεις του, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ένας από τους «δύο λαούς» την Κύπρου, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια στο πεδίο της οικονομικής ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE