Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Μολδαβίας - Στο τραπέζι η κατάσταση στην Ουκρανία και το Κυπριακό

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Μολδαβίας - Στο τραπέζι η κατάσταση στην Ουκρανία και το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στο περιθώριο του Κογκρέσου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με την Πρόεδρο της Μολδαβίας κα Maia Sandu.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις στη Μολδαβία, το Κυπριακό και οι σχέσεις Μολδαβίας-ΕΕ, ειδικότερα σε σχέση με το αίτημα που έχει υποβάλει το Κισινάου για απόδοση καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE