Συνεχίζουν οι «περιπέτειες» με τις κάμερες – «Όσα εξώδικα έχουν σταλεί…ισχύουν» - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα;  

Συνεχίζουν οι «περιπέτειες» με τις κάμερες – «Όσα εξώδικα έχουν σταλεί…ισχύουν» - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα;   

Σάλος προκλήθηκε χθες με τις έντεκα χιλιάδες εξώδικα, τα οποία φαίνεται να είναι προβληματικά αφού η διαχειρίστρια εταιρεία ζητά να απορριφθούν.

Πλήθος κόσμου κάνει παράπονα με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σύγχυση για το τι ισχύει και τι όχι.

Την κατάσταση ξεκαθαρίζει ο Ανώτερος Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Μάρκος Μάρκου στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα».

«Όσα εξώδικα έχουν σταλεί θεωρούμε ότι είναι σωστά. Έχουν ελεγχτεί από την Αστυνομία, από την εταιρεία και ισχύουν», είπε συγκεκριμένα.

Οι πολίτες με αυτά που λέγονται και ακούγονται άρχισαν να αμφιβάλλουν κατά πόσο αυτά τα εξώδικα που πήραν θα διαγραφούν ή αν πρέπει να πληρώσουν. Ό,τι καταγράψει η κάμερα δε σημαίνει ότι είναι και παραβίαση γι’ αυτό η διαδικασία μέσα από τους χειριστές της εταιρείας οι οποίοι βλέπουν τις διάφορες παραβιάσεις και αποφασίζουν εάν μπορεί να τεκμηριωθεί η παραβίαση και εφόσον εγκριθεί από την Αστυνομία να σταλεί το εξώδικο», πρόσθεσε.

Για διπλό έλεγχο μίλησε ο κύριος Μάρκου τονίζοντας πως κανένα εξώδικο δεν απορρίπτεται και δεν τεκμηριώνεται αν δεν πάρει και έγκριση από την Αστυνομία.

«Υπάρχουν και κάποιες καταγραφές που γίνονται από τη κάμερα οι οποίες είναι καθαρά θέματα ρυθμίσεων ή μπορεί να μην τεκμηριώνεται ότι υπάρχει παραβίαση», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE