Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο στη Μηχανιώνα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο στη Μηχανιώνα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Aπίστευτη τραγωδία καταγράφηκε στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη με μια ηλικιωμένη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το φρικτό τροχαίο δυστύχημα έγινε νωρίς το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο, προκειμένου να πάει στην εκκλησία.

Από ό,τι φαίνεται ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν την αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορμί της άτυχης γυναίκας διαμελίστηκε μετά την παράσυρσή του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.