Συναγερμός στη Νέα Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο -Μία νεκρή και δύο τραυματίες

Συναγερμός στη Νέα Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο -Μία νεκρή και δύο τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ την Τρίτη, καθώς σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν κατά την ολοκλήρωση τελετής αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Xavier, στη Νέα Ορλεάνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Δεν είναι γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ωστόσο φέρεται να ξεκίνησε έπειτα από διαπληκτισμό. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι προέκυψε καβγάς μετά την τελετή αποφοίτησης, και ότι «έπεσαν» περίπου 5-12 πυροβολισμοί.

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο που φέρεται να άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ έξω από τον χώρο, μόλις τελείωσε η τελετή αποφοίτησης.

Ο ύποπτος και τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE