Τώρα ακούμε και πρόταση για… απαγωγή υπουργού ΝΑΤΟϊκής χώρας που θα θέλει να επισκεφτεί το Κίεβο και τον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, σε συνέντευξή του, αργά τη Δευτέρα, ο Oleg Morozov, που εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ρωσικό κοινοβούλιο το 1993 και μέλος του κυβερνώντος Κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, δήλωσε στην Rossiya-1 State TV:
«Ξέρετε, ίσως είναι μια φανταστική πλοκή που έχω επεξεργαστεί… ότι στο εγγύς μέλλον, σε κάποιο στάδιο, ένας υπουργός κάποιας χώρας του ΝΑΤΟ θα πάει με τρένο στο Κίεβο για να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Αλλά δεν θα φτάσει εκεί. Και θα ξυπνούσε κάπου στη Μόσχα».
Στη συνέντευξη στο talk show “60 λεπτά”, η τηλεπαρουσιάστρια Olga Skabeyeva ρώτησε τον Morozov: «Εννοείτε να τους απαγάγουμε;», εισπράττοντας την κατηγορηματική απάντηση: «ναι».
Πηγη: in.gr