Θεσσαλονίκη: Αύριο η κηδεία της τρανς γυναίκας που έμεινε στα αζήτητα του «Παπαγεωργίου» για μία εβδομάδα

Θεσσαλονίκη: Αύριο η κηδεία της τρανς γυναίκας που έμεινε στα αζήτητα του «Παπαγεωργίου» για μία εβδομάδα

Η 60χρονη ήταν γνωστή με το όνομα «Μπαλί» - Εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη ως σεξ εργάτρια ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας – Τα έξοδα της κηδείας αναλαμβάνει προσωπικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Αύριο θα γίνει η κηδεία της τρανς γυναίκας που απεβίωσε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και έμεινε στα «αζήτητα» του νοσηλευτικού ιδρύματος για περίπου μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη χθεσινή παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκαν άμεσα οι διαδικασίες που απαιτούνται και το κόστος της κηδείας θα καλυφθεί προσωπικά από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, που από την αρχή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για την υπόθεση. Επιπλέον, τα έξοδα για τον χώρο ταφής θα καλυφθούν από δωρεά του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στις 16:30 μ.μ.

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE