Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Και ενω οι τιμές ανεβαίνουν σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, αρκετές οικογένειες που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τωρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτές. Ταυτόχρονα και άλλες οικογένειες μπαίνουν στη κατηγορία χαμηλών εισοδημάτων.

Ανάμεσα τους οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες δυσκολεύονται και ζητάνε βοήθεια ακόμα και για το γάλα των παιδιών.

Η Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", για ακόμα μια φορά δημοσιεύει τις ανάγκες οικογενειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE