Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Για ακόμα μια φορά βρίσκονται έξω από το Προεδρικό όσοι κόπηκαν στις επαναληπτικές ψυχομετρικές της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του ALPHA, ζητήθηκε και νέα γνωμάτευση από δεύτερο δικηγόρο, τον Σίμο Αγγελίδη, ο οποίος είπε ότι ήταν άνιση η μεταχείριση των 46. Ο δικηγόρος των 46, Γιώργος Καραπατάκης είχε και δεύτερη συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

«Παρέδωσα στον Αρχηγό Αστυνομίας και τη γνωμάτευση του κύριου Αγγελίδη ο οποίος συμφωνεί ότι πράγματι υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Καραπατάκης, τόνισε ότι αυτά τα άτομα που κόπηκαν στις δεύτερες εξετάσεις πρέπει να τύχουν ίσης μεταχείρισης όπως έτυχαν οι πρώτοι.

«Να υποβληθούν μόνο στο τεστ προσωπικότητας», εισηγήθηκε

Δείτε το απόσπασμα:

Φώτο Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE