Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Για ακόμα μια φορά βρίσκονται έξω από το Προεδρικό όσοι κόπηκαν στις επαναληπτικές ψυχομετρικές της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του ALPHA, ζητήθηκε και νέα γνωμάτευση από δεύτερο δικηγόρο, τον Σίμο Αγγελίδη, ο οποίος είπε ότι ήταν άνιση η μεταχείριση των 46. Ο δικηγόρος των 46, Γιώργος Καραπατάκης είχε και δεύτερη συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

«Παρέδωσα στον Αρχηγό Αστυνομίας και τη γνωμάτευση του κύριου Αγγελίδη ο οποίος συμφωνεί ότι πράγματι υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Καραπατάκης, τόνισε ότι αυτά τα άτομα που κόπηκαν στις δεύτερες εξετάσεις πρέπει να τύχουν ίσης μεταχείρισης όπως έτυχαν οι πρώτοι.

«Να υποβληθούν μόνο στο τεστ προσωπικότητας», εισηγήθηκε

Δείτε το απόσπασμα:

Φώτο Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE