«Μας πήραν και τις θάλασσες!» Ξενοδοχείο στην Κερύνεια έβαλε είσοδο στους λουόμενους για να χρησιμοποιούν την παραλία

«Μας πήραν και τις θάλασσες!» Ξενοδοχείο στην Κερύνεια έβαλε είσοδο στους λουόμενους για να χρησιμοποιούν την παραλία

Ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια αποφάσισε να επιβάλει είσοδο σε όσους πολίτες και σε όσους δεν είναι πελάτες του για να χρησιμοποιήσουν την παραλία, που το ίδιο έχει οικειοποιηθεί για τους πελάτες του.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Αφρίκα” με τίτλο “Μας πήραν και τη θάλασσα” αναφέρεται σε αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του και γράφει ότι η διεύθυνση του έχει απαντήσει στις αντιδράσεις λέγοντας ότι είναι ιδιωτική παραλία για τους πελάτες του την οποία έχει καθαρίσει και τοποθετήσει κυματοθραύστες.

Όσοι έγιναν δέκτες της απόφασης του ξενοδοχείου κατάγγειλαν το περιστατικό στη λεγόμενη αστυνομία, η οποία υπερασπιζόμενη την διοίκηση του ξενοδοχείου τους είπε ότι “είναι ιδιωτική περιουσία η περιοχή της παραλίας και ότι αν επιθυμούσαν να παραθερίσουν τότε θα έπρεπε να επιλέξουν άλλη παραλία”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πολίτες αναφέρθηκαν στο “σύνταγμα”, το οποίο αναφέρει ότι οι παραλίες αποτελούν δημόσιο χώρο, όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτές και απαγορεύεται η επιβολή εισόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE