Τμ.Μετεωρολογιας: Έρχεται καύσωνας - Θα φτάσει τους 39 βαθμούς σήμερα

Τμ.Μετεωρολογιας: Έρχεται καύσωνας  - Θα φτάσει τους 39 βαθμούς σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!