Αίσιο τέλος στην υπόθεση γονικής απαγωγής του Ιάσωνα - Ικανοποίηση στο ΥΠΕΞ για τον επαναπατρισμό του

Αίσιο τέλος στην υπόθεση γονικής απαγωγής του Ιάσωνα - Ικανοποίηση στο ΥΠΕΞ για τον επαναπατρισμό του

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της υπόθεσης γονικής απαγωγής του Ιάσωνα Κυνηγόπουλλου, η οποία έληξε με τον επαναπατρισμό του από τις Φιλιππίνες το Σάββατο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, χάριν στις συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Φιλιππίνων έγινε κατορθωτό να υπερπηδηθούν όλες οι νομικές, δικαστικές και γραφειοκρατικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να καταστεί εφικτή η αφαίρεσή του από τον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων για έξοδο από τις Φιλιππίνες.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι το Υπουργείο έχει αναλάβει το κόστος επαναπατρισμού του Ιάσωνα και επανένωσης του με την οικογένειά του στην Κύπρο, τον οποίο καλωσορίζει και του εύχεται ομαλή επανένταξη στην κυπριακή κοινωνία και καλή πρόοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE