Επτά νεκροί σε τροχαίο στην Αίγυπτο - Τα θύματα απανθρακώθηκαν

Επτά νεκροί σε τροχαίο στην Αίγυπτο - Τα θύματα απανθρακώθηκαν

Επτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, χθες Παρασκευή, από τη σύγκρουση μικρού λεωφορείου με ΙΧ σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Ισμαηλία με το Σουέζ, στη βορειοανατολική Αίγυπτο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Ahram.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν ισχυρές εκρήξεις, εξαιτίας της παρουσίας μιας φιάλης υγραερίου στο λεωφορείο και μιας φιάλης οξυγόνου στο ΙΧ αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι επτά επιβαίνοντες στα δύο οχήματα ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μικρό λεωφορείο.

Στην Αίγυπτο είναι βαρύς κάθε χρόνο ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, εξαιτίας της απρόσεκτης οδήγησης και της κακής συντήρησης του οδικού δικτύου.

Τα τελευταία χρόνια, η αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της χώρας, κατασκευάζοντας νέους δρόμους και επισκευάζοντας τους υπάρχοντες, προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των ατυχημάτων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE