Ολομέλεια ύστερα από 2 χρόνια στο παραδοσιακό κτίριο της Βουλής - Περήφανη η Αννίτα Δημητρίου για το έργο κατά την πανδημία

Ολομέλεια ύστερα από 2 χρόνια στο παραδοσιακό κτίριο της Βουλής - Περήφανη η Αννίτα Δημητρίου για το έργο κατά την πανδημία

Η Ολομέλεια της Βουλής συνεδρίασε την Πέμπτη, για πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας και για πρώτη φορά μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2021, στο παραδοσιακό της κτίριο, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, σε αναφορά της πριν την συνεδρίαση είπε ότι ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, επιστρέφει η Βουλή σήμερα από το Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία” ,στο παραδοσιακό κτίριο με τη σημερινή πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, η οποία είναι και πρώτη μετά τις τελευταίες εκλογές του 2021. Από τη Δευτέρα, είπε, επαναρχίζουν επίσης στο κτίριο οι συνεδρίες των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

"Θέλω να τονίσω ότι παρά τις αντιξοότητες των δύο προηγούμενων χρόνων, είμαστε περήφανοι γιατί η Βουλή κατάφερε με συλλογική δουλειά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παράξει σημαντικό νομοθετικό έργο, στηρίζοντας την κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας" ανέφερε.

Η κ. Δημητρίου πρόσθεσε πως όλοι και όλες είναι πανέτοιμες και πανέτοιμοι να συνεχίσουν, να εντείνουν τις προσπάθειες και να προωθήσουν σημαντικά κυβερνητικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου, προς όφελος των πολιτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE